Andagt fra Facebook

0 Kommentarer


Andagt direkte i din mailbox

Hvis du ønsker at modtage dagens andagt “Set med Ørneblikket” direkte i din indbakke, sender vi den gerne via vores mailliste.

Udfyld formen under Dagens andagt for at komme på maillisten eller blive afmeldt fra den.


Andagt fra Facebook

4 hours ago

Ørneblikket

ER DU REDE TIL AT VÆRE EN TØDDEL?

Jesus siger i Mat. 5:18,
“Før Himmel og Jord forgår, skal ikke det mindste bogstav eller en eneste tøddel forgå af loven, før alt er sket!”

En tøddel er en “prik eller streg, som er en del af et skrifttegn”. En lille tøddel, en lille prik eller streg, fylder ikke meget. Men hver lille prik er afgørende for, at sproget giver mening.

Når jeg tænker tilbage på mit liv med Jesus, husker jeg mennesker, som var tødler i mit liv. De så ikke frugten af deres investering i mig. De plantede og vandede i tro og kærlighed. Når vi rejste videre, kan de have tænkt: “Det var vist spild af tid!”

Som helt nyfrelst boede Joy og jeg i en garage ved en flod i Nelson, New Zealand. Jeg vadede næsten dagligt gennem floden for at besøge Berry på den anden side af floden. Hun var Baptist over de 80 og fuld af visdom. Jeg kom med mine spørgsmål. Berry lyttede, læste Ordet og forklarede, og jeg gik altid hjem med lidt mere forståelse.

Hun var villig til at være en tøddel i mit liv. Hun så ikke den store frugt, for efter et halvt år rejste vi videre. Men i Himlen vil jeg sige: “Tak Berry, fordi du var villig til at være en lille prik i mit liv!”

Læser du Ap.G. kapitel 9 ser du, at Ananias blev en tøddel i Paulus’ liv.

Paulus var berygtet og frygtet. Han fængslede og dræbte de Jesus-troende jøder. Men efter hans møde med Jesus på vejen til Damaskus, kaldte Herren på Ananias til at tage sig af Paulus.

Vi hører aldrig mere til Ananias; men han blev en vigtig prik i Paulus’ start som Jesus-troende, der bragte Evangeliet til Europa og skrev en fjerdedel af Det Ny Testamente.

Vi må hver især være rede til at være en tøddel i menneskers liv. Også der hvor vi ikke ser nogen umiddelbar frugt.
LAD HERREN SØRGE FOR DET!
VI SÅR OG VANDER - HERREN GIVER VÆKST!
... Se mereSe mindre

ER DU REDE TIL AT VÆRE EN TØDDEL?

Jesus siger i Mat. 5:18,
“Før Himmel og Jord forgår, skal ikke det mindste bogstav eller en eneste tøddel forgå af loven, før alt er sket!”

En tøddel er en “prik eller streg, som er en del af et skrifttegn”. En lille tøddel, en lille prik eller streg, fylder ikke meget. Men hver lille prik er afgørende for, at sproget giver mening. 

Når jeg tænker tilbage på mit liv med Jesus, husker jeg mennesker, som var tødler i mit liv. De så ikke frugten af deres investering i mig. De plantede og vandede i tro og kærlighed. Når vi rejste videre, kan de have tænkt: “Det var vist spild af tid!”

Som helt nyfrelst boede Joy og jeg i en garage ved en flod i Nelson, New Zealand. Jeg vadede næsten dagligt gennem floden for at besøge Berry på den anden side af floden. Hun var Baptist over de 80 og fuld af visdom. Jeg kom med mine spørgsmål. Berry lyttede, læste Ordet og forklarede, og jeg gik altid hjem med lidt mere forståelse. 

Hun var villig til at være en tøddel i mit liv. Hun så ikke den store frugt, for efter et halvt år rejste vi videre. Men i Himlen vil jeg sige: “Tak Berry, fordi du var villig til at være en lille prik i mit liv!”

Læser du Ap.G. kapitel 9 ser du, at Ananias blev en tøddel i Paulus’ liv. 

Paulus var berygtet og frygtet. Han fængslede og dræbte de Jesus-troende jøder. Men efter hans møde med Jesus på vejen til Damaskus, kaldte Herren på Ananias til at tage sig af Paulus.  

Vi hører aldrig mere til Ananias; men han blev en vigtig prik i Paulus’ start som Jesus-troende, der bragte Evangeliet til Europa og skrev en fjerdedel af Det Ny Testamente. 

Vi må hver især være rede til at være en tøddel i menneskers liv. Også der hvor vi ikke ser nogen umiddelbar frugt.
LAD HERREN SØRGE FOR DET!
VI SÅR OG VANDER - HERREN GIVER VÆKST!Image attachment
Vis noget mere

Ønsker du at se tidligere andagter, kan de ses på Facebook eller under seneste andagter

 

Andagt direkte i mailbox

[recaptcha class:reCAPTCHA size:compact]
Ved at bruge denne formular accepterer du opbevaring og håndtering af dine data på denne hjemmeside.

 


 

%d bloggers like this: