Ørneblikket

Ørneblikkets Baggrund, Baggrunden for Ørneblikket, Hetz

Baggrunden for Ørneblikket

Baggrunden for Ørneblikket v/ Merete Breimoen.

Baggrunden for Ørneblikket opstod i den norske granskov. Jeg er en af dem, der har fulgt Moses i mange år. Det er dog på afstand da jeg har boet her i Norge siden 1994.

Merete Breimoen Administrator, Baggrund for Ørneblikket

Da jeg hørte, at Moses var kommet ind i en stor, personlig krise i sommeren 2017, begyndte jeg at bede for ham og familien.

Efter få dage sendte jeg en mail til Moses, hvor jeg gav udtryk for, at jeg tror på ham, og tror på Herrens arbejde i hans liv.

Det blev begyndelsen på et varmt venskab med Moses og Joy og dermed fødtes baggrunden for Ørneblikket.

Fra tanke til handling

Visionen om at starte en støttekreds kom til mig i bøn. I første omgang for at sikre, at de to kunne blive boende på Aarø. Det at Moses kunne få arbejdsro og ikke mindst i tillid til, at Herren ville tage sig af dem og hjælpe dem videre.

Jeg tog derfor initiativ til dette og begyndte at kontakte mennesker. Det viste sig snart, at vi var en flok, som tænkte de samme tanker, og derfor blev vi snart en lille støttekreds.

For at gøre alt rigtigt i forhold til SKAT, lykkedes det at danne støttekredsen som forening den 27. oktober 2017 med bestyrelse, vedtægter og alt.

Det blev også muligt at etablere en givertjeneste gennem Missionsfonden, sådan at alle, som vil give en gave til Ørneblikket, kan få skattefradrag.

Baggrunden for Ørneblikket er lagt

Det har været fantastisk at arbejde med dette!  Døre har åbnet sig hele vejen, de rette folk er dukket op, som kunne give gode råd undervejs. Det har medført at vi har kunne lægge et godt og sundt fundament fra begyndelsen af. Vi har etableret en andagts telefon og en hjemmeside og flere “kanaler” er på vej.

I Bibelen står der: “Mit ord har hast!” – og vi fortsætter derfor arbejdet med stadig at nå længere ud.

 


Læs eventuelt også om vores vision eller noget af det andet info vi har delt her på siden

%d bloggers like this: