Ørneblikket

Bliv Medlem af Ørneblikket

Bliv medlem

Bliv medlem af Ørneblikket fordi:

  • månedlige nyhedsbreve
  • Bibelens forudsigbare….

Bliv medlem af Ørneblikket!

Bliv medlem af Ørneblikket ved at kontakte administrator Merete Breimoen, som vil oprette dit personlige eller din forenings medlemsskab. Er du/I allerede tegnet som faste givere, opnås der automatisk medlemsskab. Ved du ikke helt hvad vi står for og hvad vi laver kan du læse mere om dette under baggrund for Ørneblikket og Vision

Har du doneret et engangsbeløb er du ikke automatisk medlem, men kan om du ønsker det blive medlem stadigvæk. Man kan også registrere sig som forbeder og støtte foreningens arbejde med forbøn og på denne måde, være en stor del af arbejdet.

Hver enkelt medlem er meget værdifuldt og vi beder om at Herren rigt skal velsigne Jer alle sammen.

Bliv medlem ved at udfylde kontakt formularen nederst på denne side og vælger >> Tilmelding <<, sende mig en email eller en SMS med Jeres: Navn, Efternavn, Adresse, Postnr, By og Email til eMail: eller mobil: +47 91 58 45 84.

 


 

Opsigelse af medlemsskab

Du har altid mulighed for at opsige dit medlemsskab hvis du ikke længere ønsker at være en del af Ørneblikket. Vi er selvfølgelig kede af at du ikke længere ønsker at være en del af noget vi mener er vigtigt, men valget er selvfølgelig dit.

For at opsige medlemskabet udfylder du formularen herunder og vælger >>Opsigelse <<, du kan også sende mig en email eller en SMS med mailadresse og beskeden >> Opsigelse << til mail: – mobil: +47 91 58 45 84. Sidste besked du så modtager fra os er en bekræftelse på opsigelse.


 

Tilmelding / Opsigelse    Ved at bruge denne formular accepterer du opbevaring og håndtering af dine data på denne hjemmeside.

    %d bloggers like this: